Vorige Artikel 1 van 5 Volgende

Boeketje #PuurNatuur

€ 7,50 (inclusief btw)

 

Formaat S: 15-20 cm (8 stuks)

Formaat L: 20-30 cm (12 stuks)                                                                                                                                                                                         

Droogbloemen zijn weer helemaal hip! Om ze dan ook nog eens te combineren met een stolp.... Ja, dan ben je weer helemaal mee met de laatste interieurtrends. 

Deze kleine bosje droogbloemen zijn ideaal om te combineren met een stolp #eenbosjeonderglas. Met een DIY boeketje van droogbloemen kan je zelf aan de slag om het helemaal te schikken naar jouw voorkeur. Heb je het graag sober of juist graag helemaal bont? Dat kan :-)

De verschillende maten van gaatjes zullen er voor zorgen dat alle soorten bloemen mooi tot hun recht kunnen komen en op een subtiele manier bij elkaar geplaatst kunnen worden. Het kan zelfs heel leuk zijn om de droogbloemen te combineren met wat takjes of vondsten uit de tuin #beoriginal 

Elk droogboeket is uniek & met liefde samengesteld. Er kunnen dus lichte afwijkingen in voorkomen, afhankelijk van de voorraad.

 

Hoe ga je juist te werk?

* Kies de kleur en maat van jouw favoriete droogboeketje. Voor een klein stolpje (maat S) kies je ook het beste de kleinste maat van boeket. Je kan ze zelf een beetje op maat knippen zodat je jouw stolpje helemaal kan decoreren zoals je wenst. Natuurlijk zijn ze ook super mooi in een klein vaasje!

* Kies nadien de kleur en maat van de voet voor jouw stolp. Je kan er ook voor kiezen om enkel de voet te bestellen zonder glazen stolp. Enkel een voet gedecoreerd met droogbloemen kan ook al heel mooi zijn om bijvoorbeeld een feesttafel extra te karater te geven.

* Alles gekozen? Dan kan je binnenkort aan de slag!

 

                                                                                                                                                                                                               

100% handmade 

© 2018 - 2023 ATELIER GWEN ROTSAERT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel