Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

FlowerFrame Medium

€ 24,95 (inclusief btw)

Haal de natuur naar binnen en frame je mooiste bloem of blad met de FlowerFrame. De FlowerFrame small is een lijst zonder lijst en is een opvallende verschijning dankzij zijn kleuren en semi-transparante karakter.

De FlowerFrame wordt op een subtiele manier met rubberringetjes verbonden en door het ontbreken van een lijst kun je zelfs je blad, bloem of foto een stukje uit het frame laten steken. Zijn semi-transparante karakter en de aanwezige kleur zorgen voor een prachtig lichtspel wanneer je de FlowerFrame voor het raam plaatst.

Afmetingen small (148 x 105 mm) & medium (210 x 148 mm) . Alle FlowerFrames zijn verpakt in een elegante verpakking en kunnen dankzij het formaat, makkelijk met de post verstuurd worden naar vrienden of familie. De FlowerFrame is een ideaal cadeau voor iedereen die eens anders naar de wereld wil kijken.

De FlowerFrame is een ontwerp van studio Carmela Bogman en is samen met de Pocket FlowerPress ontwikkeld. Alle ontwerpen van Studio Carmela Bogman worden met veel liefde en aandacht geproduceerd in Nederland en willen de mens bewust maken van de natuurlijke schoonheid om hem heen.

© 2018 - 2023 ATELIER GWEN ROTSAERT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel