RETOURZENDINGEN

 

 

Retourneren van uw aankoop:

 

1.1 Aankopen via het internet kunnen 14 werkdagen na levering van het product teruggezonden worden zonder opgave van reden.
1.2 De koper moet schriftelijk (e-mail of brief) aan Gwen Rotsaert (designstudio) melden dat hij/zij de overeenkomst wenst te ontbinden.
1.3 Na het verstrijken van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit.
1.4 De transportkosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de koper. De koper is verantwoordelijk voor de retourzending.
Gwen Rotsaert (designstudio) stort het aankoopbedrag terug zodra het product opnieuw in haar bezit is met inachtname van de volgende richtlijnen:
- het product moet degelijk en in originele staat verpakt zijn en inclusief de aankoopnota teruggestuurd worden;
- het product is onbeschadigd.
1.5 Gwen Rotsaert (designstudio) heeft het recht om teruggezonden kunstwerken,  te weigeren in geval van beschadiging. 
1.6 Alleen Gwen Rotsaert (designstudio) kan beslissen over de weigering van de retourzending of over de vergoeding voor herstelbare schade.
1.7 In voorkomend geval zal Gwen Rotsaert (designstudio) de koper schriftelijk (e-mail of brief) en gedocumenteerd op de hoogte brengen van beschadigingen bij het retourneren.
1.8 Indien een product beschadigd bij de koper aankomt, zal Gwen Rotsaert (designstudio) de kosten van aankoop en transport vergoeden indien de koper duidelijke documentatie kan voorleggen waaruit blijkt dat de schade berokkend is door het transport, inclusief een foto van het kunstwerk bij aankomst in een beschadigde verpakking. 

 

© 2018 - 2021 ATELIER GWEN ROTSAERT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel